Bloggen läggs ner

Bad news. Japp, ni läste rätt. Jag lägger alltså ner bloggen.
Det var helt fel läge att börja blogga. Jag går sista terminen i 9:an, är tonåring och borde leva livet! Jag är en sådan person som går in för det jag gör helhjärtat och jag känner att bloggen inte är det jag ska priuritera. Jag klarar helt enkelt inte att så att säga "blogga sunt", alltså endast när jag har lust och tid.
Jag är trött på att komma hem och känna att jag måste blogga när jag egentligen bara har lust att slappa, eller ännu värre, när jag egentligen behöver plugga.
Jag ska ta hand om mina vänner, min familj, skolan och mig själv. Nu har bloggen hamnat först, när den egentligen borde hamna sist.
Jag har tänkt igenom det här hur mycket som helst, men bestämt mig för att det här är det enda rätta. Kanske kommer jag tillbaka när jag är redo?
Men usch, nu låter det jätte deppigt. Jag har verkligen tyckt att det varit hur kul som helst med bloggen! Jag älskar mode och att skriva, så det har varit ett sant nöje! Och tack för alla super-söta kommenterar, jag blev så glad för varenda en!
Bloggen kommer ligga uppe ett tag till, vi får se om jag tar bort den så småningom.
Ta hand om er! Kanske ses vi i framtiden ;) Jag drömmer ju om att få jobba med något sånt här... skriva om min stora passion!
Puss & kram! ♥ ♥ ♥ ♥


Kommentarer
Postat av: EA

Hejdå :) men du måste börja skicka dina dåliga skämt! ;) kommer sakna bloggen även om ja inte kan ett skvatt om mode:) kram

2010-03-13 @ 21:41:53
Postat av: alicia

det du säger är sant!

kommer sakna din blogg! :)

2010-03-14 @ 17:09:27
URL: http://juliaochalicia.devote.se
Postat av: Clara

NEEEEEJ!!! DU FÅR INTE LÄGGA NER BLOGGEN! Din blogg är skiit bra och jag får så mkt insperation från den!! Kommer sakna den så mkt om du lägger ner den!

2010-03-14 @ 18:34:43
URL: http://modebyc.blogg.se/
Postat av: simone

Vad tråkigt att du känner så, då är det helt fel - sant! Fast själv ser jag det inte som att "man måste ut och leva livet" som många skriver, en blogg kan mycket väl vara en stor del av sitt liv, att skriva om tankar, mode eller vad det är.. men tridsbrist förstår jag :/

2010-03-15 @ 16:26:01
URL: http://fattybom.se
Postat av: nathalie

sv: TACK!

Tycker verkligen inte du ska lägga ner!

2010-03-19 @ 13:18:43
URL: http://nathalieablad.blogg.se/
Postat av: koumba

Vad synd att du lägger ner. Men det moget av dig att ta ditt liv före bloggen :D

2010-03-20 @ 21:42:11
URL: http://koumbas.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

mm kram på dig i alla fall

2010-03-21 @ 15:13:19
URL: http://perfektion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0