Bloggen läggs ner

Bad news. Japp, ni läste rätt. Jag lägger alltså ner bloggen.
Det var helt fel läge att börja blogga. Jag går sista terminen i 9:an, är tonåring och borde leva livet! Jag är en sådan person som går in för det jag gör helhjärtat och jag känner att bloggen inte är det jag ska priuritera. Jag klarar helt enkelt inte att så att säga "blogga sunt", alltså endast när jag har lust och tid.
Jag är trött på att komma hem och känna att jag måste blogga när jag egentligen bara har lust att slappa, eller ännu värre, när jag egentligen behöver plugga.
Jag ska ta hand om mina vänner, min familj, skolan och mig själv. Nu har bloggen hamnat först, när den egentligen borde hamna sist.
Jag har tänkt igenom det här hur mycket som helst, men bestämt mig för att det här är det enda rätta. Kanske kommer jag tillbaka när jag är redo?
Men usch, nu låter det jätte deppigt. Jag har verkligen tyckt att det varit hur kul som helst med bloggen! Jag älskar mode och att skriva, så det har varit ett sant nöje! Och tack för alla super-söta kommenterar, jag blev så glad för varenda en!
Bloggen kommer ligga uppe ett tag till, vi får se om jag tar bort den så småningom.
Ta hand om er! Kanske ses vi i framtiden ;) Jag drömmer ju om att få jobba med något sånt här... skriva om min stora passion!
Puss & kram! ♥ ♥ ♥ ♥


130310

God morgon Sunshines!
Nu är jag galet trött efter en ganska sömnlös natt. Jag hade en jätte kul fredagskväll med alla galna vänner från lägret. Vi var ett gäng som skulle sova över och se film, men jag gav upp framåt kl tre när jag insåg att det inte skulle bli någon sömn! Idag ska jag nämligen ha show med min klass för att få in pengar till klasskassan! Jag är såå taggad! Det finns nästan inget roligare än att spela teater inför publik. Jag tror det kommer bli grymt.
Ha en finilitoo lördag så hörs vi ikväll! Puss ♥



If I had money enough...



1) En söt axelremsväska till våren. Gärna en brun med fransar! Om någon har tips om vart det finns att få tag i - snälla säg till!!
2) Något stort blaffigt halsband. Jag suktar fortfarande efter H&M's lilla älskling.
3) My new obsession: turkost nagellack!
4) Jag kan inte sluta tänka på fjärilsringen från H&M. Jag ska lätt köpa den, så fort jag får tid att gå in i en affär!
5) Några ljusa klackar till våren/sommaren.
6) Ett par träskor!
7) Gladiatorsandaler till sommaren. Lite nitar på gör "det lilla extra".
8) Den "ap-snygga" t-shirten från Gina Tricot!
9) En trenchcoat!


Olivia Palermo



Kolla in vilken grymt snygg mönstermix som satt på Olivia Palermo under London fashionweek. Jag älskar jackan i kombination med klänningen! Tycker även att klutchen blev pricken över i:et! Tummen upp!
Ha en fin kväll ♥

And the winner is...


Teresialma blev alltså vinnaren i tävlingen "Veckans Blogg". Grattis!!! ♥
 >>>>Besök hennes blogg här<<<<<<

Funny Fanny-style



Den här outfiten fixade jag ihop hos Fanny, eftersom jag oplanerat sov där iförrgår! Nu är den efterlängtade helgen här! Kvällen ska jag tillbringa med vännerna från lägret, men först ska jag möta upp underbara Julia (den andra, hehe) på stan ♥

ALL STAR




Kolla vad mami kom hem med från USA! Åå vad glad jag blev, tusen miljoner tack! ♥

Yesterday






Igår travade jag runt såhär då. Jag älskar, älskar, älskar att matcha jeansskjortan med leopardstrumpbyxorna! Grymt snygg kontrast.

Jeansskjortan är från BikBok, strumpbyxorna är från H&M och skorna jag bar är mina gamla ridkängor ♥

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG #2


Gucci A/W 2010



Hur grym på en skala är inte Guccis höst/vinter kollektion? Jag älskar allt ifrån "stövel-byxorna" (som jag själv kallar deras stövlar som går ändå upp till midjan) till alla härliga pälsjackor! De två plaggen jag tycker är snyggast är dels den leopardmönstrade kappan (bild längst upp till vänster) och dels mockakappan med pälsdetaljer (bild längst upp till höger). Om jag var miljonär skulle jag inte banga på att slå till!

Åh, måste bara lägga till att jag är sååå lättad! Scientologi-redovisningen är över, och det gick grymt bra! Vi kunde tydligen inte få vårt betyg idag, men vår lärare sa att han "aldrig hört en så bra Scientologi-redovisning, och då har han ändå hört riktigt många". Det känns skit-bra! Just nu struntar jag i att jag har engelska nationella, teknik/kemi-prov, religionsprov, biologiförhör + x antal grejer till nästa vecka :)
Tjingeling så länge! ♥

Ps. Gårdagens + dages outfit kommer upp senare

Get ready for...



Jag har som en liten tradition att köpa en eller två nya bikinisar till varje sommar. Det är nog faktiskt den roligaste shoppingen på hela året! Oftast kör jag på H&M's. Jag tycker verkligen dom håller standarden när det kommer till badkläder. Här har ni mina två favoriter detta år! Jag såg att dom var tillfälligt slut, men förhoppningsvis kommer de in.
Jag kan inte bestäma mig för vilken jag tycker är snyggast! Jag tycker den översta grymt snygg färg och jag älskar att den har lite ormsinnsmönster. Den nedre känns mer unik... jag tycker diamant detaljerna är urläckra och tror att den färgen skulle passa bättre på mig... hm. Vilken tycker ni är snyggast? ♥

Lofsdalen #2

God (trött) morgon!
Eftersom jag och Fanny pluggade 9 timmar i sträck igår blev det till att sova över hos Fanny. Alltid trevligt, haha. Vi ska redovisa om Scientologi - typ det flummigaste ever. Vem går på att vi alla har en själ inom oss som egentligen är en alien...?
Vet ni vad?! Idag kommer mamma & Amanda hem från USA!! Wiiiieee! Jag har inte träffat dom på 2 veckor!!

Hur som helst; här kommer bilderna från Lofsdalen, del 2. Jag är personen i rutig jacka, hehe. 
Ha en lovely dag! ♥

 
Jag och tvilling-Julia ♥






Jag var mitt uppe i en omgång utav "arga leken" och Julia distraherar.


Jag & Joar (You Are) blir dragna utav något sorts tåg upp till toppen! (kraaamp i armarna!)

Vi hade massa papparazzis på lägret. Här fångades jag på bild med min största fobi: disktrasan!

Copy-cat

Att sno looken från den ombloggade Cloe-jeansskjortan är lätt som en plätt! Allt som behövs är en gammal sliten jeansskjorta. Antingen kan du ta en gammal du inte använder, eller om du inte har någon; rota i pappas garderob eller fynda billigt Second Hand. Sprätta sedan upp bröstfickorna och voila! ♥

 

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG


Trendspaning



... går till stilsäkra Lauren Conrad. Jag tycker hon lyckas med en fin balans mellan det söta och det coola. Det jag faller mest för är hennes underbara sko-samling... ♥ Inspireras av hennes chica stil!







Winter Wonderland

God morgon! Vi börjar dagen med dom här gudomligt vackra bilderna från när jag var i Lodsdalen förra veckan. Titta och drömm er bort... Det här är, som ni ser, endast bilder på naturen. Alla (eller ska jag säga, vissa, acceptabla) kaos-bilder på mig & mina galna vänner kommer i nästa omgång! Ha en underbar dag ♥

 




(sista bilden: jag & Julia påväg upp i liften)

The perfect ones



Hur perfekta är inte dom här skorna?! Dom är så underbara att jag knappt klarar av att titta på dom... Tänk att ha dom till våren med ett par ljusa spetsstrumpor i! Ljusa, med lite mocka, kilklack och remmar... som en söt liten drömm. Dom kostar 699 (+ frakt), vilket jag tyvärr tycker är snäppet för mycket, på Modekungen. Jag ska hålla utkik efter liknande, i alla fall! ♥

Dagens outfit





Idag hade jag på mig; strumpbyxor från H&M, boots från Skopunkten, ballongkjol från TopShop, t-shirt från Lindex och halsband från Gina Tricot.

And the nomaniees are...



Eftersom jag har sådan beslutsångest slutade det med att jag drog de 10 nominerade! Grattis till er!
Nu är det upp till mina kära läsare att bestämma vem som ska vinna "Veckans blogg"! 
Lämna en kommentar med den bloggen (eller bloggarna) ni vill rösta på! ♥ 


♥ 1. Teenytuss

♥ 2.  Principesssa

♥ 3.  Noirblanc

♥ 4. Myzaan

♥ 5. Teresialma

♥ 6. Saniaclaus

♥ 7. Fröken Lea

♥ 8. Stina

♥ 9. Lindaay

♥ 10. Olivia

Turkost



Dagens inspiration går till Columbines naglar. I för sig är hela outfiten underbar - men det är hennes turkosa naglar som fångade min uppmärksamhet. Skitsnyggt att matcha till korallfärg!
Detta nagellack kom från Urban Outfitters. ♥

Dagens outfit






Idag vaknade jag på strålande humör! Det är helt otroligt hur mycket vädret påverkar mitt humör. Det är vår!! Känner ni det?! 
Dock försvann mitt strålande humör allt mer under dagen och till slut kände jag mig faktiskt riktigt deppig. Jag tror jag har drabbats lite av "dagen-efter-läger-deprission", hehe. 
Jag kände mig i alla fall väldigt girly idag i rosa spets-topp från Gina Tricot.  Jag älskar att man kan variera stil... känna sig som en ny människa varje dag :) Igårkväll målade jag även om naglarna i en ljuslila färg som jag gillar skarpt! ♥

My new jeans




Jag letade ett bra tag efter ett par ljusa, fräscha jeans till våren och hittade dessa godingar från H&M som föll mig i smaken. För mig är det viktigt med detaljer på jeans, annars blir dom lätt så tråkiga. Därför var det perfekt med de ribbade sidorna och dragkedjsdetaljerna vid vristen. ♥

Oscarsgalan 2010

Nu äntligen har Oscarsgalan 2010 varit! Jag har verkligen längtat... det är liksom galornas gala! Jag tycker det är så otroligt kul att kolla in alla prinsessklänningar på röda mattan. Så för er som vill ha en liten snabbgenomgång, ta en titt!

Bäst klädda



Bäst klädda enligt mig går till;
Miley Cyrus, som såg ut som en liten prinsessa i sin puderrosa kreation. Jag gillar hur den lite hårdare, korsettliknande överdelen bryts av med den härliga kjolen.
Cameron Diaz som såg strålande ut i sin glitter klänning. Jag tycker hon hittade en fin balans i sitt glitter, det blev liksom inte den här överdrivna disco-känslan. Pricken över i:et var de röda läpparna och sidbenan!
Rachel McAdams klänning tycker jag är helt underbar. Jag älskar de ljusa färgerna, mönstret och ryggskärningen!



Sämst klädda



Sämst klädda enligt mig går till;
Zoe Saldana som kom iförd  någonting lila...? Det mesta gick fel i det klädvalet, helt enkelt.
Sarah Jessica Parker brukar ju vara så trendsäker, så det förvånade mig att hon kom iförd sin farmors nattlinne.
Det är inte lika förvånande att Mariah Carey tabbade sig. När ska hon lära sig att det inte är snyggt att visa halva brösten? Skärningen vid benen gjorde inte heller det hela bättre.

Mest vågade



Mest vågat klädde sig;
Carrey Muligan som vågade en lite kortare klänning, där hon visade upp sina snygga skor! Tufft, tycker jag!
Maggie Gyllenhaal körde på en enklare, mönstrad modell. Läckert!


Tips!!



Årets tips vill jag skicka till Demi Moore och Vera Farmiga. Chilla med volangerna!


Vad tycker ni om klädseln på årets Oscars-gala? ♥



Chanel S/S 2010




Jag struntar i att jag sett dessa ombloggade bilder 1000 gånger och jag struntar i att jag kommer få se dom 1000 gånger till!
Chanels vårvisning tycker jag absolut tog priset! Jag älskar det sockersöta temat och hur dom får in "lantis" känslan mitt i allting. Det är coolt att se hur dom redan lyckats skapa vårens två största trender: ljusa puderfärger och de älskade träskorna! ♥

Denim buister



Som ni antagligen märkt råder det ju buister-feber just nu. Personligen tycker jag det är otroligt fint. De här två i denim ovan kommer från Lindex. De är ett smart alternativ om man vill att det ska se lite mer "påklätt" ut. Tänk vad snyggt att matcha till mer jeans! Jag tänker jeanshorts och jeanskjorta... 
Dessutom slår man två av vårens trender i en smäll! ♥

Veckans outfit


... går till Frida! Ljusa färger känns otroligt rätt just nu, så varför inte satsa till 100% som i denna outfit?! Kan ju inte bli annat än underbart! ♥


Internationell




Idag känner jag mig väldigt internationell i tröja från USA, armband från England och ring från Spanien! 
Annars då? Jag har chillat, packat upp, gjort lite läxor och träffat Fanny som jag för första gången på länge inte träffat på en heeel vecka ♥
Nu har gulle-pappa gjort Enchiladas, min favoriträtt! Tjingeling! 
       
(Tightsen är från Åhléns)

Tar igen

Nu sitter jag och läser igenom alla blogginlägg jag missat medan jag varit borta (woops, min väska är ju fortfarande inte uppackad...) och inser 2 saker;

1. Att den här långklänningen är den här långklänningen är den snyggaste långklänningen jag någonsin sett.
(Bildkälla från Caroline och Elin)





2. Att jag måste köpa den här fantastiska ringen som finns på H&M för 49 kr. 
     (Bildkälla: Emma)


Sno stilen: Jessica Stroup


Back on track

Aloha amigos!
Jag är tillbaka, efter en helt underbar, fantastisk, fett synd vecka! ;)
Det finns så mycket att berätta! Var ska man börja? En sak jag verkligen tänkt på under veckan är hur fantastiskt vackert Sverige är, haha. Det var så otroligt skönt att bara ta en veckas paus från allt. Strosa runt där på lägergården som en uteliggare i mjukisar och umgås med störthärliga människor och skratta åt allt och inget! Jag är så glad att jag fått träffa alla de härliga människor som var med! Friends for life.
Det var lite kul, eftersom jag kom upp dit med värsta självförtroendet. Jag har liksom som på mig själv som en bra skidåkare, hehe. Sedan när jag såg alla det andra fick väl mitt självgförtroende sig en liten knäck ;) Men jag har i alla fall utveckalts riktigt mycket! En grön backe uppe i Lofsdalen kan väl liknas ungefär vid en svart backe i Romme?
En annan underbar grej med att vara borta är att man lär sig uppskatta det man har hemma så himla mycket. Jag älskar att komma hem efter en resa... som igår när jag möttes av min underbara familj och kom hem till melodifestivlas-mys.
Nu kastas jag i alla fall tillbaka in i verkligheten. Idag står plugg och upppackning på scemat! Självklart kommer jag börja blogga som vanligt nu ♥



Eftersom jag glömde min kamera kommer bilder från veckan upp så snart som facebook bombaderas!


RSS 2.0